Necazul Posted Monday at 05:26 PM Posted Monday at 05:26 PM Nume : Adrian Vârstă : 21 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : îmi doresc , deoarce vreau să ajut această comunitate Ce sectiune dorești spre moderare? : As dori secțiunea de Couter Strike 1.6 -Servere Oficiale Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? Păi depinde de cum evoluează comunitatea pt a lua decizii de îmbunătățire , dar eu as lua niște decizi foarte corecte pt toată lumea și as propune pt fiecare cheestie de îmbunătățire pe care o facem sa lăsăm să voteze și playeri și părerea lor așa am putea crea o comunitate cat mai unita Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Una destul de oke , dar o să îmbunătățesc parcurs Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Sunt destul de conștient Ești recomandat de cineva din comunitate? : @shaft@RoȘu Alte precizări : Sa fie într un ceas bun Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
shaft Posted Tuesday at 02:47 PM Posted Tuesday at 02:47 PM Acceptat, o să îți bag gradul când ajung acasă !
Recommended Posts