z y n n - Posted Monday at 11:21 AM Posted Monday at 11:21 AM Dacă vrei să fii un învingător în viață, trebuie să depășești constant cea mai bună variantă a ta.” – Robert Kiyosaki
z y n n - Posted Monday at 11:22 AM Author Posted Monday at 11:22 AM Învingătorii nu renunță niciodată, iar cei care renunță nu câștigă niciodată.” – Vince Lombardi
z y n n - Posted Monday at 11:22 AM Author Posted Monday at 11:22 AM Toate visele noastre pot deveni realitate dacă avem curajul de a le urma.” – Walt Disney
z y n n - Posted Monday at 11:23 AM Author Posted Monday at 11:23 AM Nu invidiez pe nimeni, deoarece îmi voi trăi viața așa cum vreau s-o trăiesc.” – Ryan Lochte
z y n n - Posted Monday at 11:23 AM Author Posted Monday at 11:23 AM Nu îți vei schimba niciodată viața până când nu schimbi ceva ce faci în fiecare zi.” – Mike Murdock
s3nzat1e Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago On 10/20/2025 at 2:23 PM, z y n n - said: Nu îți vei schimba niciodată viața până când nu schimbi ceva ce faci în fiecare zi.” – Mike Murdock Salutare, pentru citate nu iti faci un singur topic si postezi tot, cum am facut eu trebuie cate un topic creat cu un citat si inchis, mersi de intelegere. 1
Recommended Posts